Právě je 20 led 2019, 21:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 00:10 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Mcknize zas ti to písalo po prihlásení MDtoll, máš vôbec pridanú hru do PB?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 11:30 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 26 pro 2010, 10:25
Příspěvky: 10
Jak na potvoru opět to blbne...Ano přidával jsem to tam...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 11:51 
Offline
Specialist
Specialist

Registrován: 22 čer 2009, 12:13
Příspěvky: 93
Mcknize píše:
Jak na potvoru opět to blbne...Ano přidával jsem to tam...

No a mas i pb aktualizovany? Nebo jeste stahni novej pb a nainstaluj. Najdes ho pres google.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 14:43 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Neupravoval si náhodou niečo v *.INI* súboroch? Nedal si si nejaký hack? Nepúšťa ťa PB ochrana ak si robil niečo nelegálne.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 15:28 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 26 pro 2010, 10:25
Příspěvky: 10
Stáhnul jsem steam..a naisnstaloval AA3..
Pak jsem normálně udělal trening..vše šlo v pohodě..
Chtěl jsem si konečně zastřílet tak jsem spustil multiplayer a punkbuster mě kickuje..
Zkoušel jsem už mnoho možností..odinstalovat Pb a nainstalovat..update atd...
Nic nepomáhá..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 19:39 
Offline
Specialist
Specialist

Registrován: 22 čer 2009, 12:13
Příspěvky: 93
Mcknize píše:
Stáhnul jsem steam..a naisnstaloval AA3..
Pak jsem normálně udělal trening..vše šlo v pohodě..
Chtěl jsem si konečně zastřílet tak jsem spustil multiplayer a punkbuster mě kickuje..
Zkoušel jsem už mnoho možností..odinstalovat Pb a nainstalovat..update atd...
Nic nepomáhá..



Patral jsem po tom problemu a nekdo psal ze mu to delal antivir (avast). Kdyz ho vypnul tak to slo.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 29 pro 2010, 13:56 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 26 pro 2010, 10:25
Příspěvky: 10
Mám Microsoft Security..Ale tím to asi nebude..Vzdávám to... Už stím kutím 4 dny..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 pro 2010, 22:27 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 26 pro 2010, 10:25
Příspěvky: 10
Na dvou servrech mě to nevyhazuje...GHS I a Ghost clan....:D to je čudné


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2010, 14:49 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 31 pro 2010, 14:35
Příspěvky: 3
Dobry den nevym jestli to sem pysu dobre ale chtel sem se zeptat jestli by ste mi prosim vas nepomohly viřešit nejspys stejny problem jako mnel Mcknize taky mam problem z punkbustrem myslim ze mi to dokonce pyse tu samou vjec a zhruba po 2 minutach co se pripojim do hry tak mne to vyhodi


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 31 pro 2010, 15:46 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Stiahnuť PB. http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-aa.php
Inštalovať PB trebárs do novovytvorenej zlošky: *D:\PB\* FOTO: http://img413.imageshack.us/i/70879380.png/
Dať setup PB. Tam pridať hru. Označiť hru, kliknúť na *CHECK for UPDATES*.
Ak problém pretrváva: Stlač *CTRL+ALT+DELETE* Spustí sa ti správca úloh, tam nájdi v *Procesy* dve položky: *PnkBstrA.exe a PnkBstrB.exe*
Na každú zvlášť kliknúť pravým myšítkom a zvoliť *UKONČIŤ STROM PROCESU* Spusť hru a hraj.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz