Právě je 17 pro 2018, 19:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PROBLEMY S INSTALACI
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 13:03 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 27 pro 2010, 21:47
Příspěvky: 2
stahnul jsem si z techto stranek instalaci AA2 a kdyz ji spustim tak je vse oke,ale pak kdyz instalace dojede do konce napisemi to / 1: Failed to install ISKernel files. Make sure you have appropriate privileges on this machine . / v prekladu : Nepodařilo se nainstalovat ISKernel soubory. Ujistěte se, že máte příslušná oprávnění na tomto počítači.

ja jsem administrator na tom pc tak nevim co s tim poradte pls :( predem dekuju za kazdou radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PROBLEMY S INSTALACI
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 14:04 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
Spousetj instalator jako Administrator (prave tlacitko mysi nad souborem, Spustit jako správce)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PROBLEMY S INSTALACI
PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 14:08 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Teraz som nainstaloval nanovo AA2 na W7 Prof.(64) bez problémov, pozri na postup:
http://www.americasarmy.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=355


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PROBLEMY S INSTALACI
PříspěvekNapsal: 29 pro 2010, 12:24 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 27 pro 2010, 21:47
Příspěvky: 2
tak uz mam vse nainsalovano a vse zatim funguje jak ma :) . je normalni ze se PB updatuje uz asi 20 min?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PROBLEMY S INSTALACI
PříspěvekNapsal: 29 pro 2010, 15:27 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Ardalos píše:
tak uz mam vse nainsalovano a vse zatim funguje jak ma :) . je normalni ze se PB updatuje uz asi 20 min?


V samotnej hre áno, avšak keď vystúpiš z hry a PB si upgrejdneš manuálne tak je to pár sekúnd.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz