Právě je 20 lis 2018, 19:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 30 led 2011, 17:25 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 20 čer 2009, 16:32
Příspěvky: 13
zdravim chtel bych se zeptat zda nevite co mam udelat stahl jsem si dnes americas army 3 a jak jsme to zapl prez steam mi pise chybu this game is currently unavailable. dekuji predem :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 30 led 2011, 19:07 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Pripoj sa na TS3- vyriešia.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 01:20 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 20 čer 2009, 16:32
Příspěvky: 13
dik


Naposledy upravil MacMan dne 31 led 2011, 11:46, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 11:44 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 26 lis 2009, 11:36
Příspěvky: 13
MacMan píše:
cau nemam ts3 ani mikrak nemuzes mi to napsat dik

Odpoved mas na 4brn.net 8-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 12:38 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 20 čer 2009, 16:32
Příspěvky: 13
porad stejnej problem udelal jsem vsechno jak si rekl a pak mi skocila instalece punkbusteru a bum nakej error a zase chyba ze to nejede


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 13:06 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
S tohto som jeleň, treba riešiť problém na jednom serveri. Neviem čo si všetko robil a čo nie.
Postupnosť:
1 Stiahnuť hru zo Steam-u.
2. Stiahnuť PB.
3. Pridať hru do PB.-aktualizovať- *Check....updates* - http://img413.imageshack.us/i/70879380.png/
4. po prvý krát spustiť hru aj cez Steam, potom ísť do zložky(tam kde máš steam nainštalovaný): *d:\Hry\Steam\steamapps\common\america's army 3\Binaries\*
tam klik pravím myšitkom na AA3Game.exe- vytvoriť ikonu na ploche a hru spúštať BEZ STEAMu.
Ak máš problém z PB tak to nemá nič spoločné zo Steam-om.
Máš najnovšiu verziu hry?

EDIT TO MARKA :lol: : poprosím ťa nabudúce sem hoď URL stránku nak vieme čo si radil aby sme sa neopakovali.


Naposledy upravil SSC_ Sty-SK dne 14 úno 2011, 13:55, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 13:22 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 20 čer 2009, 16:32
Příspěvky: 13
no stahl jsem to prez steam tak to musi byt nejnovjesi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 13:25 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
MacMan píše:
no stahl jsem to prez steam tak to musi byt nejnovjesi


Máš aspoň Skype? ty môžeš písať ja rozprávať, reproduktory máš aj základné v PC :mrgreen:
Ak áno po 14:00 hod to vyriešime, potom sa mi ozvy na sty-svk


Ešte jedna rada, spusť Steam-klikni p.myšou na hru, vyber vlastnosti-tam místní soubori - klikni na overit integritu hry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 13:36 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 20 čer 2009, 16:32
Příspěvky: 13
SSC_ Sty-SK píše:
MacMan píše:
no stahl jsem to prez steam tak to musi byt nejnovjesi


Máš aspoň Skype? ty môžeš písať ja rozprávať, reproduktory máš aj základné v PC :mrgreen:
Ak áno po 14:00 hod to vyriešime, potom sa mi ozvy na sty-svk


Ešte jedna rada, spusť Steam-klikni p.myšou na hru, vyber vlastnosti-tam místní soubori - klikni na overit integritu hry.



hele ja to stahuji znova prez steam tak kolem te 2-3 tam budu a zajdu si rovnou k bratrovi pro sluchatka ad muzu mluvit taky xDa rovnou ints,ts3 mam nove pc tak prave nic nemam xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA 3 steam
PříspěvekNapsal: 31 led 2011, 14:02 
Offline
Specialist
Specialist

Registrován: 22 čer 2009, 12:13
Příspěvky: 93
MacMan píše:
SSC_ Sty-SK píše:
MacMan píše:
no stahl jsem to prez steam tak to musi byt nejnovjesi


Máš aspoň Skype? ty môžeš písať ja rozprávať, reproduktory máš aj základné v PC :mrgreen:
Ak áno po 14:00 hod to vyriešime, potom sa mi ozvy na sty-svk


Ešte jedna rada, spusť Steam-klikni p.myšou na hru, vyber vlastnosti-tam místní soubori - klikni na overit integritu hry.



hele ja to stahuji znova prez steam tak kolem te 2-3 tam budu a zajdu si rovnou k bratrovi pro sluchatka ad muzu mluvit taky xDa rovnou ints,ts3 mam nove pc tak prave nic nemam xD


Cus a pokud ti to nepujde po novem stazeni tak si rovnou stahni i Teamweaver 5 nebo 6. to je soft pro vzdalenou praci na PC a nekdo se ti pres to podiva vcem je chyba. Je to nejjednodussi cesta k uspechu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz