Právě je 19 srp 2019, 03:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA3 grafika
PříspěvekNapsal: 05 úno 2011, 04:12 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 02 led 2011, 00:04
Příspěvky: 7
Zdarec hraju aa3 v notebooku a mám to hrozně zasekaný.Grafiku mám nastavenou na nejvyšší ale i když to dám na nejnižší tak je to pořád stejný nevěděli byste někdo pls co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 grafika
PříspěvekNapsal: 05 úno 2011, 09:40 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
Sice si nenapsal co za grafiku v tom notebooku mas, nicmene predpokladam ze nejakou integrovanou. Tady rada neni, proste je hra potrebuje kus hardwaru a to nejen co se grafiky tyce ale i vykony procesor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 grafika
PříspěvekNapsal: 05 úno 2011, 12:06 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 02 led 2011, 00:04
Příspěvky: 7
Mám windows7,Direct11,gra:Mobile Intel(R) 4 Series express Chipset Family(1695MB),procesor:Celeron(R) Dual-Core CPU T3300 2.0GHz,4GB RAM notebook je Asus.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 grafika
PříspěvekNapsal: 05 úno 2011, 16:30 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Slabí procesor, nestíha spracovať všetky dáta. Aj na ofic. stránkach AA3 píšu o požadovanom 2.4 Ghz procáku. Podľa mňa aj na tom je len tak tak hra hrateľná.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 grafika
PříspěvekNapsal: 05 úno 2011, 21:42 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 31 pro 2008, 15:14
Příspěvky: 97
Tak tak, a ona i ta Intel Graphics je jasně nedostačující, na to si hold nezahraješ AA3 ale dá se říct že i cokoli jinýho bude dost problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 grafika
PříspěvekNapsal: 05 úno 2011, 22:24 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 02 led 2011, 00:04
Příspěvky: 7
Hold budu muset hrát AA1:(


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz