Právě je 20 lis 2018, 19:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihlášení......
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011, 12:12 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 01 srp 2009, 14:27
Příspěvky: 2
Čaues tak abych tak popsal svuj problem zapnu hru normálně se lognu všechnoo ok dou mi i mise , ale du na nakej server (jakejkoliv) a kdyz probiha autorizace po chvilce mi to řekne že je to heslo špatně pro muj nick vůbec netušim co s tim tak kdybyste někdo věděl tak bych byl vděčnej za radu :| :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přihlášení......
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011, 15:58 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 23:48
Příspěvky: 413
Bydliště: Plzeň Slovany bo Toužim
Určitě je to hláška o špatnym heslu? Páč už při zapnutí hry to po tobě chce zalogovat. A bez toho by tě to na výběr serveru ani němělo pustit asi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přihlášení......
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011, 17:53 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
To nie je problém hesla ale PB. Bez hesla by si nespravil ani tréning, nelogol by si sa vôbec do hry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přihlášení......
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011, 22:48 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 01 srp 2009, 14:27
Příspěvky: 2
jo tak to nvm hele prostě napíše mi to this pasword is incorect for this user name a když se odlognu a du se zas lognout (ikdyž tam mám zaškrtnutý že chci uložit přihlašovací udaje tak se tam zas objeví to heslo co je na začátku jako když tam neni nic zadaný ....) nvm no když chci stáhnout PB přes ten startér nebo jak tomu mám říct tak první část se stáhne v pohodě a druhá hlásí že nenajde nákou cestu či co ale přes server sem to normálně stáhnul přeinstaloval sem to asi 3x a furt to samí tak nvm jestli je problém ve W7 jelikož na XPčkách mi to jelo v pohodě :evil: :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přihlášení......
PříspěvekNapsal: 28 bře 2011, 08:57 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Aby sme si to ujasnili:
-píšeš o AA2 alebo AA3?;
-neviem o akých misiách hore píšeš že sa tam dostaneš;
-do hry- teda na úvodnú obrazovku( nastavenia, profil....) po vložení NICKu a hesla sa dostaneš? ;
- upresni či ti to len napíše ak sa prihlásiš na nejaký server( ak to píše na servery, nechápem prečo sa zas nanovo musíš logovať do hry?);
-hru nespúšťaj cez Deploy clienta (alebo Steam) ale priamo cez zástupcu hry(vytvor si na ploche, a tam urči vo vlastnostiach: *spúšťať ako SPRÁVCA*).

NAJLEPŠIE BY BOLO PRÍSŤ NA TS3.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz