Právě je 25 dub 2018, 21:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011, 13:17 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 04 kvě 2011, 12:01
Příspěvky: 6
Ahojte.

Nedavno som nainstalil AA3 a uz nejaky ten den hravam. Hra ide vcelku v pohode aj na hight ale pre maximalnu plynulost mam nastavene LOW.. no nedari sa mi nastavit v grafike par veci

Cierne pruhy z boku. Grafika je Geforce GT 240M + najnovsie ovladace.. nativne rozlisenie pre notas je 1366x768. Toto rozlisenie sa nastavit neda. Hra po prepnuti na pomer 16:9 ponuka len 1280x720 = cierne pasy (nechapem ked monitor je 16:9) na nete som este nasiel radu prepnut to na 16:10 a nastavit rozlisenie cez konzolu pomocou prikazu setres... pasy ale ostanu aj ked rozlisenie sa zmeni.. :?: :?: :?:

Antiliasing nechapem preco mam vypnutu tuto moznost v nastaveniach grafiky. Cez ovladace to nastavit nemozem.. zmizne HUD a aj tak sa nic nevyhladi. Na nete som nasiel radu cez nHancer. Lenze ten uz sa akosi nevyvija. Posledna verze nejde spustit s aktualnymi ovladacmi grafiky.

su este nejake triky ako tieto veci rozchodit? Mam takto totis zmenseny obraz uz aj na tak malom monitore a antialising by sa mi tiez hodil, nakolko v uliciach mestkych map mam problem rozlisit hraca od objektov na dlhsie vzdialenosti.


inac je to velmi zaujimava hra. Hral som AA2 kedysi davno, ale AA3 ma tiez chytlo. Ma par zaujimavych vychytaviek.

BTW: tie dalsie vylepsienia zbrani budu spristupnene az v cez patche?
BTW2:na Steame som pod nickom Dovivan kludne si ma pridajte, budem rad.

diki za pripadne rady.. :P


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011, 14:05 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Tie pruhy na naspodku je pre pomer strán 16:10 ale máš zlí pomer rozlíšenia na NB. Bočné ti asi zostanú navždy.( skús rôzne nastavenia-nič neskazíš) AAlias... Hra nepodporuje, Skúšal som to aj priamo na GK nejak vylepšiť- žiadny výsledok. Skoč do Kde máš nainstalovanu hru\Steam\steamapps\common\america's army 3\AA3Game\Config\ otvor AA3Engine.ini a tam si uprav v [SystemSettings] DepthOfField=False máš asi true tak zmen na FALSE.

PS: Steam- trieska (hru nehrám cez Steam- zbytočnosť zapnutia, hru spúšťam priamo v BINARIES- AA3Game.exe)
PS2: Nové zbrane?(zatiaľ len SAW;M16;M4; Granátomet) :lol: v roku 02 možno, ale tisícročie neviem :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011, 14:45 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 04 kvě 2011, 12:01
Příspěvky: 6
SSC_ Sty-SK píše:
Tie pruhy na naspodku je pre pomer strán 16:10 ale máš zlí pomer rozlíšenia na NB. Bočné ti asi zostanú navždy.( skús rôzne nastavenia-nič neskazíš) AAlias... Hra nepodporuje, Skúšal som to aj priamo na GK nejak vylepšiť- žiadny výsledok. Skoč do Kde máš nainstalovanu hru\Steam\steamapps\common\america's army 3\AA3Game\Config\ otvor AA3Engine.ini a tam si uprav v [SystemSettings] DepthOfField=False máš asi true tak zmen na FALSE.

PS: Steam- trieska (hru nehrám cez Steam- zbytočnosť zapnutia, hru spúšťam priamo v BINARIES- AA3Game.exe)
PS2: Nové zbrane?(zatiaľ len SAW;M16;M4; Granátomet) :lol: v roku 02 možno, ale tisícročie neviem :mrgreen:


no ked je monitor v pomere 16:9, tak aj hra ked je zobrazovana 16:9 by mala byt bez prihov nie? Ostatne gamesky problem nemaju. AKurat AA mi pride, ze neni zobrazovany 16:9... on si len upravy obraz aby nebol deformovany na takomto formate. Vatsina hier tam upravy zorne pole aby bol obraz na celu obrazovku, U AA sa dodaju cierne pruhy. tak mi to pride.

co vyriesim nastavenim toho DepthOfField?

Nepytal som sa na nove zbrane, ale na tie mody u ktorych je napisane comming soon...
Obrázek

s tym stemom nerozumiem, aj ked to spustim cez binary, tak mi nabehne steam.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011, 14:58 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
DepthOfField=False : krajšia grafika, plynulejšie, pozri tu na stránkach povolené úpravy-pozor nie všetko je povolené, čo sa týka nastavenie zvuku píše tam o 32, 64.... a viac kanáloch, to je blbosť pretože tam nastavuješ milisekundy a nie kanále, a nemá to vplyv či máš EAX alebo nie.(INI Games aneb Tuníme AA3 )

-mne na monitore pomer 16:10 dal hru na celú obrazovku. Mne ten obrázok pripadá že máš zle nastavené rozlíšenie, bočné pruhy mám len keď si dám pomer 16:9. Spodné som mal vždy na neširokouhlom monitore;
-zbrane: aj tak som to myslel- ťažko budú v novom patchi;
-STEAM nepotrebuješ ku hraniu hry, nemusíš ho zapínať, hraj priamo len hru, vytvor si zástupcu HRY na ploche- to čo som písal.( "D:\Hry\Steam\steamapps\common\america's army 3\Binaries\AA3Game.exe")


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 lis 2011, 18:02 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 06 kvě 2009, 19:05
Příspěvky: 2
Zdravim ja mam tiez podobny problem s grafickym zobrazovanim. v treningu
Mout course sa my na tabulkach nezobrazuju postavy ,tabulky su stale cierne
takze neviem rozlisit jednotlive postavy. vie niekto poradit ?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz