Právě je 20 kvě 2019, 21:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA3 osazení kolimátoru
PříspěvekNapsal: 25 čer 2011, 11:33 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 25 čer 2011, 11:28
Příspěvky: 2
Ahoj lidi, prosim vás mám dotaz. V AA jsem nováček...ale mám problém. Udělal jsem trénink, nějakou dobu jsem hrál. No zkrátka přidělilo mi to možnost používat kolimátor na M16A4. U vybírání role si vemu M16, k tomu Aimpoint, potvrdim... Ale když začne kolo, mám na pušce normální horní lištu se zaměřovači bez kolimátoru. Měl by někdo radu co s tím? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 osazení kolimátoru
PříspěvekNapsal: 25 čer 2011, 15:24 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Mogen píše:
Ahoj lidi, prosim ....... Měl by někdo radu co s tím? Díky


Máš aj tréning na M4? Môže biť problém v tom že si vyberieš pozíciu kde je nastavená pre vojaka M4, tebe dá M16 ale bez kulimátora.
Takže výber pred každým kolom aj kulimátor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 osazení kolimátoru
PříspěvekNapsal: 26 čer 2011, 10:47 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 25 čer 2011, 11:28
Příspěvky: 2
SSC_ Sty-SK píše:
Mogen píše:
Ahoj lidi, prosim ....... Měl by někdo radu co s tím? Díky


Máš aj tréning na M4? Môže biť problém v tom že si vyberieš pozíciu kde je nastavená pre vojaka M4, tebe dá M16 ale bez kulimátora.
Takže výber pred každým kolom aj kulimátor.


Ahoj, trénink na M4 jsem asi nedělal. V tom střeleckym výcviku jsou ty dvě budovy, který projdu s M16 s kolimátorem. To mi přidá kolimátor...ale on tam je trénink i na M4?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 osazení kolimátoru
PříspěvekNapsal: 26 čer 2011, 11:02 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
Mogen píše:
SSC_ Sty-SK píše:
Mogen píše:
Ahoj lidi, prosim ....... Měl by někdo radu co s tím? Díky


Máš aj tréning na M4? Môže biť problém v tom že si vyberieš pozíciu kde je nastavená pre vojaka M4, tebe dá M16 ale bez kulimátora.
Takže výber pred každým kolom aj kulimátor.


Ahoj, trénink na M4 jsem asi nedělal. V tom střeleckym výcviku jsou ty dvě budovy, který projdu s M16 s kolimátorem. To mi přidá kolimátor...ale on tam je trénink i na M4?


http://www.americasarmy.cz/pruvodce-hro ... 3/treninky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz