Právě je 15 říj 2019, 01:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PunkBuster v AA 2.8.5. Windows 7
PříspěvekNapsal: 27 črc 2011, 18:38 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 27 črc 2011, 18:32
Příspěvky: 2
Ahoj, vím že PunkBuster je téma pořád dokola a nikdy jsem s ním problém neměl, až když jsem nainstaloval W7. Po připojení na server mě to napíše, že mám chybu v PunkBusterA.exe... koukal jsem do správce procesů a nikde punkbuster nevidím, jak ho tam dostat? Neměl by tam být klasicky PBusterA.exe a PBusterB.exe? Samozřejmě PunkBuster mám aktualizovaný, jen nevím jak ho spustit aby byl v procesech. Prosím o radu :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PunkBuster v AA 2.8.5. Windows 7
PříspěvekNapsal: 27 črc 2011, 20:27 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Neviem či pozeráš dobre, ja ako spustím WIN a pozriem sa na Správcu úloh- procesy, tak tam /PnkBstrA.exe *32/ mám, nie je zatiaľ B-éčko, to až z pustením hry.
Pozri sa na spodok, na *Zobraziť procesy všetkých používateľov*- maj to povolené, keď nie je povolené PB vo výpise nevidíš.
Ak máš to odfajknuté a predsa nevidíš *PnkBstrA.exe* tak máš pravdepodobne zle nainštalované PB.
Máš v PB pridanú hru a aktualizovaný PB? Viem blbá otázka, ale čo ak.
Skús inštal podľa tohto a vyber si PB na AA2 najnovšiu verziu: http://mac-klan.just-forum.net/t38-topic


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PunkBuster v AA 2.8.5. Windows 7
PříspěvekNapsal: 27 črc 2011, 21:51 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 31 pro 2008, 15:41
Příspěvky: 17
Přeinstaluj to z tohodle: http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PunkBuster v AA 2.8.5. Windows 7
PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 16:23 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 27 črc 2011, 18:32
Příspěvky: 2
Problém byl opravdu v tom, že PB byl špatně nainstalovaný, ikdyž se zdálo, že je správně. Po kliknutí na druhý odkaz(první jsem ani nezkoušel) jede vše v pořádku. Děkuji za radu :-) hooah


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz