Právě je 24 zář 2018, 15:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA2 problem
PříspěvekNapsal: 04 lis 2011, 12:40 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 09 říj 2010, 19:48
Příspěvky: 1
ja sa chcem spýtať keď zapnem AA2 nevyhaldá mi to žiadne servery,,,mám všetko povolená na firewally mám punkbuster,a proste ani jeden serve sa mi nezobrazí a ja nwm čo mám teraz robiť.....asi rok som nehral AA2 tak som si ju nainšatloval ale s týmto vôbec neviem nič ani si poradiť proste nič...Dík za odpoveĎ teda ak sa bude dať


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 problem
PříspěvekNapsal: 04 lis 2011, 15:44 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
xx6peto6xx@SVK píše:
ja sa chcem spýtať keď zapnem AA2 nevyhaldá mi to žiadne servery,,,mám všetko povolená na firewally mám punkbuster,a proste ani jeden serve sa mi nezobrazí a ja nwm čo mám teraz robiť.....asi rok som nehral AA2 tak som si ju nainšatloval ale s týmto vôbec neviem nič ani si poradiť proste nič...Dík za odpoveĎ teda ak sa bude dať

Pozri si post * Problémy z instalací* a prejdi tam na odkaz čo som pridal, prečítaj si všetko a riaď sa pokynmi.
http://www.americasarmy.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=479


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz