Právě je 15 pro 2017, 00:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA3- nefunguje F1
PříspěvekNapsal: 03 črc 2012, 11:15 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
RIEŠENIE:
d:\Hry\Steam\steamapps\common\america's army 3\AA3Game\Config\
edituj AA3Game.ini
tu nájdi: bEnableSteamOverlayUI= a prepíš na false

voalá, v hre už pôjde F1.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3- nefunguje F1
PříspěvekNapsal: 13 led 2013, 03:29 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 01 dub 2009, 10:50
Příspěvky: 6
voalá, v hre stále nejde F1, protože soubor se po spuštění hry sám přepíše nazpět..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3- nefunguje F1
PříspěvekNapsal: 05 úno 2013, 12:04 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Po poslednom Patch-y a update Steamu- áno táto úprava nefunguje.
Ale keď si v hre a je záver kola stlač ESC (Escape) a tam v jednehj položke *SERVER*- *SCOREBOARD* si koniec kola zobrazíš. Ak to máš navolené po konci kola vždy stačí stlačoiť Esc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz