Právě je 22 srp 2017, 03:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 13 pro 2014, 10:47 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 13 pro 2014, 10:40
Příspěvky: 1
zdravim chlapi mam problem stahl jsem americas army 3 ze steamu. Nainstaloval pres steam mi nejde vubec nejde spustit kdyz ho spustim pres binaries tak mi loader nahodi nejakou chybu takze spoustim primo pres game.exe to mi najede uplne vpohode ale nenaskoci mi zadne menu ve hre pouze vyber vojaka ktereho nemam vytvoreneho a nijak mi ani vytvorit nejde :( :( ucet na aa3 jsem delal primo na ofiko strankach tak netusim co jsem pos...:D dekuju moc za radu uz 3 dny se s tim trapim


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 pro 2014, 10:39 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 23:48
Příspěvky: 413
Bydliště: Plzeň Slovany bo Toužim
Doporučil bych se asi zeptat spíš tady: https://www.facebook.com/groups/72238942825/?fref=ts

Sem už moc lidí asi nechodí.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz