Právě je 17 čer 2019, 17:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA3 - ako spustim editor?
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2011, 14:21 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 04 kvě 2011, 12:01
Příspěvky: 6
AA3 sa mi nainstalil cez steam. V zalozke Steamu som sice nasiel subory pre AA3, ale nikde nevidim moznost spustenia editoru.

poradite ako ho spustim?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - ako spustim editor?
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011, 14:36 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 04 kvě 2011, 12:01
Příspěvky: 6
to nikto netusi ako sa spusti editor u AA3?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - ako spustim editor?
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2011, 16:45 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
Nespustis, v AA3 zadny mission editor neni.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz