Fórum Americas Army Czech
http://www.americasarmy.cz/forum/

AA3 - ako spustim editor?
http://www.americasarmy.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=514
Stránka 1 z 1

Autor:  Dovivan [ 04 kvě 2011, 14:21 ]
Předmět příspěvku:  AA3 - ako spustim editor?

AA3 sa mi nainstalil cez steam. V zalozke Steamu som sice nasiel subory pre AA3, ale nikde nevidim moznost spustenia editoru.

poradite ako ho spustim?

Autor:  Dovivan [ 05 kvě 2011, 14:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 - ako spustim editor?

to nikto netusi ako sa spusti editor u AA3?

Autor:  Treglis [ 05 kvě 2011, 16:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 - ako spustim editor?

Nespustis, v AA3 zadny mission editor neni.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/