Zdravím pánové, (a dámy, pokud tu někdy nějaké jsou

)
na srazu jsem vám pověděl o tom, jak na tom Maty je. Pro ty, kdo na srazu nebyli to tady ještě jednou napíšu.
Maty byl minulý týden na dovolené v Rožnově pod Radhoštěm a ve čtvrtek 25.8.2011 se s kolegou vydal na obchodní schůzku a měli dopravní nehodu. Nebudu teď řešit, jestli za to řidič mohl, nebo ne, protože podstatné je to, že jejich auto vletělo do stromu. Trefili ho zpříma místem spolujezdce, kde Maty seděl. Letěl pro něj vrtulník a nyní leží v nemocnici v Ostravě. Řidič z nehody vyvázl skoro bez zranění, vše odnesl Maty. Má zlomenou nohu ve stehně, měl otevřeně zlomené pravé zápěstí, téměř o něj přišel, tu ruku měl v zápěstí prý skoro amputovanou, dál má zlomená žebra, která mu ještě poškodila plíce a otřes mozku. V sobotu ho už vzbudili a vypadal dobře, ale dnes mi psala kolegyně, že se Maty zhoršil, poškození plic je masivní a je zpátky na ventilaci.
Dám vám sem i článek z idnesu o té nehodě, jsou tam i fotky.
http://zlin.idnes.cz/mladik-rozparal-au ... zpravy_toiNěkteří z vás mi na srazu řekli, že by se rádi přidali k iniciativě naší firmy a pomohli mu aspoň finančně. Z toho důvodu jsem se rozhodl, že pokud mu někdo z vás bude chtít pomoci jakoukoli finanční částkou, pošlete ji na
238 695 359/0300do zprávy pro příjemce napište svůj nick, ať víme, o koho se jedná.
Děkuju vám za celou jeho rodinu, blízké, přátele i kolegy a doufám, že se z toho Maty co nejdříve dostane.