Právě je 20 lis 2019, 21:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 31 led 2009, 15:12 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009, 13:13
Příspěvky: 361
Tak si brouzdám po AA.com a na co nenarazim.. America's Army 3 Windows Media Player skin .. Podle mě nic moc, ale aspoň nějaká kravinka ke stáhnutí.. :D

http://www.aa3.americasarmy.com/mediaplayer/AA_MediaPlayerSkin.zip


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 31 led 2009, 18:21 
Offline
General
General

Registrován: 31 pro 2008, 21:26
Příspěvky: 381
Co takhle obrázkové preview?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 01 úno 2009, 00:44 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009, 13:13
Příspěvky: 361
zEro inFinity píše:
Co takhle obrázkové preview?

Proklikej se AA3 webem.. :lol:

AA3.com web
:arrow: DOWNLOADS
:arrow: AA MEDIA PLAYER SKIN
:arrow: CLICK HERE
:arrow: A jseš tam.. :lol:


Bohužel to nejde dát jako normální odkaz, protože celej ten web je ve zkurvzatrsakr flash provedení.. :roll: (Aspoň myslim, že to nejde.. :D )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 01 úno 2009, 01:58 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 31 pro 2008, 15:14
Příspěvky: 97
Tak tak, chtěl sem sem hodit odkaz-obrázek ale z toho flashe to nejde..
Jinak, ten skin ujde, ale každopádně by spíš ten WMP by měl bejt zrušenej, je to úplně děsnej přehrávač, když už mám tu smůlu a nechtěně se mi otevře pro nějakej soubor, tak mi ho stejně nepřehraje a che to nějakej kodek, kterej to pak stejně ani neumí stáhnout :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 01 úno 2009, 17:45 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009, 13:13
Příspěvky: 361
CSSF bananek píše:
Tak tak, chtěl sem sem hodit odkaz-obrázek ale z toho flashe to nejde..
Jinak, ten skin ujde, ale každopádně by spíš ten WMP by měl bejt zrušenej, je to úplně děsnej přehrávač, když už mám tu smůlu a nechtěně se mi otevře pro nějakej soubor, tak mi ho stejně nepřehraje a che to nějakej kodek, kterej to pak stejně ani neumí stáhnout :)


Jo, mohli by udělat třeba i verzi pro BSplayer.. Ale pochybuju že budou mrhat síly pro nějakej výtvor, za kterým nestojí taťka Microsoft.. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 25 úno 2009, 00:58 
Offline
Colonel
Colonel

Registrován: 03 led 2009, 02:46
Příspěvky: 219
Bydliště: Moravský Písek
Das ist hnus!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 25 úno 2009, 01:03 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant

Registrován: 04 led 2009, 12:45
Příspěvky: 156
Kterej kkt to jsem dal? sračka...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 17 bře 2009, 10:48 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 06 led 2009, 21:35
Příspěvky: 78
Bydliště: Nymburk
me se to docela libi vobcas ho pouzivam


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009, 09:46 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 01 led 2009, 13:35
Příspěvky: 23
No to že někdo neumí nastavit WMP tak aby fungoval, neznamená že je to sračka. Používám WMP11, jiný přehrávač v kompu naistalovaný nemám. Po naistalování balíčku kodeku (který stejně musíte instalovat u většiny přehrávačů) nemám problém s jediným filmem (včetně správných českých titulků), hudbou, DVD prostě ničím. Jinak upozorňuji, že jsem naistaloval pouze jeden kompletní balíček kodeků - K-Lite MegaPack.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 WMP skin
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009, 11:57 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 18:15
Příspěvky: 190
WMP11 neni spatnej , pouzivam na hudbu ,ale filmy si stejne jeste furt radsi prehraju v jinym prehravaci


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz