Právě je 19 bře 2019, 01:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2009, 15:37 
Offline
General
General

Registrován: 31 pro 2008, 21:26
Příspěvky: 381
Kenny píše:
http://www.youtube.com/watch?v=MEHja8GtnP0

Video GamePlay bridge + ukázka z menu....
*Novinka Call vote jako z CODček - (kromě Kick player ještě vote map)

Tak buďto zmrd betatester nebo hamachi :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2009, 19:23 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
Je to jasny, vytvareni AA3 uctu je blokovany. Nechcete se nekdo podelit o AA3 account? ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2009, 20:06 
Offline
General
General

Registrován: 31 pro 2008, 21:26
Příspěvky: 381
Treglis píše:
Je to jasny, vytvareni AA3 uctu je blokovany. Nechcete se nekdo podelit o AA3 account? ;)

teď nevím, jak to je...

účet: bananalama
heslo: bananalama

Ale ne, že mě pak budeš linkovat na hazzardu :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2009, 20:17 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 30 pro 2008, 21:30
Příspěvky: 44
Hoši celou dobu Vám tu trégla říká ,že je to beta a slyším infíka (shit game) Tak sakra je to beta a možná ani to ne tak nevíš jak to bude vypadat ve finále omg :mrgreen: zkuste se zamyslet sakra! Chudák trégla musí z Vám mít trauma :roll: :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2009, 17:27 
Offline
General
General

Registrován: 31 pro 2008, 21:26
Příspěvky: 381
Coolnice píše:
Hoši celou dobu Vám tu trégla říká ,že je to beta a slyším infíka (shit game) Tak sakra je to beta a možná ani to ne tak nevíš jak to bude vypadat ve finále omg :mrgreen: zkuste se zamyslet sakra! Chudák trégla musí z Vám mít trauma :roll: :D

Hele, na druhou stranu to ale zlato není, že v Betě to bude vypadat jako CS:S a ve finále jako CoD4, tak nevím co furt pyskujete všichni. ANO ROZDÍLY BUDOU, ale NEBUDE CELÁ HRA JINÁ doprkýnka dubovýho....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2009, 18:54 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2009, 20:50
Příspěvky: 20
Tak jsem si ji stáhl, zahrál a super. Celý ten koncept se mi líbí, samozřejmě když vynechám bugy, předpokládám, že to všichni máte tu hru ale přidám jsem za nedlouho vlastní video. Nevým jestli jse už tady někdo zmiňoval o funkci bash, prostě enemáka bácnete pažbou, teda aspoň to tak vypadá (defaltně klávesa CTRL). Také někdo říkal, že nejde přivírat dveře. Jde sice né tak dokonale jako v AA 2 ale jdou, když do nich ale půjdete tělem zavřou se. Přelézání je pěkná novinka ale absence skoků mi přijde komická. Doufám, že to doladí to přelézání (většinou se musí zastavit a potom přelézt) Jo a také všichni zapoměnte na nějaké lezení na camp místa (např. vysoká skříňka - ) nebo na to, že si zkrátíte cestu na konci schodů, že si to přelezete,protože vás to zpomalí. Uvidíme co nám Offik verze přinese zatím se mi to líbí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2009, 19:28 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
Kenny píše:
Tak jsem si ji stáhl, zahrál a super. Celý ten koncept se mi líbí, samozřejmě když vynechám bugy, předpokládám, že to všichni máte tu hru ale přidám jsem za nedlouho vlastní video. Nevým jestli jse už tady někdo zmiňoval o funkci bash, prostě enemáka bácnete pažbou, teda aspoň to tak vypadá (defaltně klávesa CTRL). Také někdo říkal, že nejde přivírat dveře. Jde sice né tak dokonale jako v AA 2 ale jdou, když do nich ale půjdete tělem zavřou se. Přelézání je pěkná novinka ale absence skoků mi přijde komická. Doufám, že to doladí to přelézání (většinou se musí zastavit a potom přelézt) Jo a také všichni zapoměnte na nějaké lezení na camp místa (např. vysoká skříňka - ) nebo na to, že si zkrátíte cestu na konci schodů, že si to přelezete,protože vás to zpomalí. Uvidíme co nám Offik verze přinese zatím se mi to líbí.


Placnuti pazbou se jmenuje melee attack ;) Jinak to prelezani. Zastavovat neni treba. Staci jit proti prekazce (porad drzet klavesu pro pohyb dopredu) a v momente, kdy se zobrazi hlaska Vault (ktera se zobrazi cca pul metru az metr pred), zmacknout akcni tlacitko (jen stisknout, ne drzet) a jakmile dojdete k prekazce, postava na ni sama vyleze/preleze a jdete normalne dal.

Bugu je tam opravdu hodne, doufam ze beta testeri odvedou svou praci a DEVs vse opravi. Graficka stranka map jeste nejspis taky neni ulpne doladena, nektere textury jsou v pohode, ale nektere jak z doby praveku, kdy textura mela 256x256 pixelu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2009, 18:22 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2009, 20:50
Příspěvky: 20
Jde se vám přihlásit na AA 3 account ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2009, 18:31 
Offline
General
General

Registrován: 31 pro 2008, 21:26
Příspěvky: 381
Kenny píše:
Jde se vám přihlásit na AA 3 account ?

Mě druhej den beta už nejela, takže ti to nepovím :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 - !!!GAMEPLAY!!!
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2009, 18:53 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
Jeste vcera to slo bez problemu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz