Právě je 17 črc 2019, 08:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14 čer 2009, 20:29 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 21:17
Příspěvky: 68
To sem zvědavej co se z toho vyklube za paskvil............. :o


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 čer 2009, 01:33 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 16 čer 2009, 01:29
Příspěvky: 3
Tak sa tam hadam vsetci opet raz znova uvidime v tej amerike. :D

See ya there ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 čer 2009, 21:20 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 04 kvě 2009, 19:20
Příspěvky: 11
Sere mně už jenom,ten debilni trenink.Čekat 5 minut,než se naloaduje,to by mně mrdlo.A to mam 10M optiku a komp neni taky žadne ořezavátko. :evil: :evil: :evil: Američani neumí nic udělat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 čer 2009, 21:27 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 02 led 2009, 11:53
Příspěvky: 36
no nevim, me se loaduje docela rychle a to nemam moc dobrej pc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 čer 2009, 21:32 
Offline
General
General

Registrován: 31 pro 2008, 21:26
Příspěvky: 381
Citace:
AMERICAS ARMY 3.0 stejně dobrá jako 1.0


Ona 1.0 po vydání nešla polovině lidí spustit, druhé půlce padala?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 čer 2009, 22:19 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009, 13:13
Příspěvky: 361
zEro inFinity píše:
Citace:
AMERICAS ARMY 3.0 stejně dobrá jako 1.0


Ona 1.0 po vydání nešla polovině lidí spustit, druhé půlce padala?


Zhruba.. :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 čer 2009, 10:50 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 04 kvě 2009, 19:20
Příspěvky: 11
Tak stahoval jsem to pres Deploy klienta.Trvalo mi to necele 2 hodiny,ale treninky se mi loadovali pomalu,protože se mi AA3 furt nějak aktualizuje.Jsem z toho blázen :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 čer 2009, 11:10 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 23:48
Příspěvky: 413
Bydliště: Plzeň Slovany bo Toužim
Rumburak píše:
Tak stahoval jsem to pres Deploy klienta.Trvalo mi to necele 2 hodiny,ale treninky se mi loadovali pomalu,protože se mi AA3 furt nějak aktualizuje.Jsem z toho blázen :lol:



To si ještě klikař. Páč já ty tréninky dělal a napsalo se mi tam, že je to uznaný. Když sem jich udělal cca 5 tak sem pc režnul a poté zapnul aa a trenálky nikde. Takže ted na to kálim a udělam to až po nějaké době.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 čer 2009, 12:19 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 04 kvě 2009, 19:20
Příspěvky: 11
Finch píše:
Rumburak píše:
Tak stahoval jsem to pres Deploy klienta.Trvalo mi to necele 2 hodiny,ale treninky se mi loadovali pomalu,protože se mi AA3 furt nějak aktualizuje.Jsem z toho blázen :lol:



To si ještě klikař. Páč já ty tréninky dělal a napsalo se mi tam, že je to uznaný. Když sem jich udělal cca 5 tak sem pc režnul a poté zapnul aa a trenálky nikde. Takže ted na to kálim a udělam to až po nějaké době.


Tak jsem už taky v hovnech,už mi to nechce uznat střelecky trenink :evil: Taky ted na to seru.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz