Právě je 18 zář 2019, 05:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 19 čer 2009, 11:23 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 31 pro 2008, 01:04
Příspěvky: 68
Nevim ci je to jen nahoda,ale na jednom pocitaci jsem AA3 stahnul pres Steam a na druhem pres AA d.c.
Zatim co pres Steam se mi neulozi ani trening,pres AA d.c. mam trening ulozeny a zahral jsem si bridge
Ze by soudruzi ze Steamu udelali nekde chybu?Ci je to nahoda?Je fakt ze ze pres Steam jsem hru stahnul o hodne rychleji,ale k cemu to kdyz ji nemuzu hrat.
Pisi to jsem jen jako svuj osobni poznatek a pokud vam hra pres steam stale nefunguje zkuste ji
znovu stahnout pres AA Deploy Client trva to sice dele ale zahrajete si. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 19 čer 2009, 11:27 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 23:48
Příspěvky: 413
Bydliště: Plzeň Slovany bo Toužim
Vojta píše:
Nevim ci je to jen nahoda,ale na jednom pocitaci jsem AA3 stahnul pres Steam a na druhem pres AA d.c.
Zatim co pres Steam se mi neulozi ani trening,pres AA d.c. mam trening ulozeny a zahral jsem si bridge
Ze by soudruzi ze Steamu udelali nekde chybu?Ci je to nahoda?Je fakt ze ze pres Steam jsem hru stahnul o hodne rychleji,ale k cemu to kdyz ji nemuzu hrat.
Pisi to jsem jen jako svuj osobni poznatek a pokud vam hra pres steam stale nefunguje zkuste ji
znovu stahnout pres AA Deploy Client trva to sice dele ale zahrajete si. :D



Stáhnul jsem přes Deploy a stejně mi trenálky udělat nejdou. A kraví to jak hovado celá hra. Takže asi to samé si myslim.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 19 čer 2009, 11:43 
Offline
Webadministrator
Webadministrator
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2008, 14:49
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň (občas Mladá Boleslav)
To odkud si hru stahnul nema absolutne zadnej vliv. Obe jsou naprosto totozne a komunikace s auth serverem jde ze hry primo na nej, nikoliv pres steam resp. DC server. Proste blbnou centralni servery, obcas se vysledek povede protlacit obcas ne. Me se tam treba vysledek prvniho treninku objevil ulozeny az po par minutach.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 19 čer 2009, 12:06 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 31 pro 2008, 01:04
Příspěvky: 68
Tak to byla jen nahoda.Nehadam se ,jen mi to prislo divny ze pres Steam jsem hru pomalu ani nespustil a pres AA.d.c jsem si rovnou zahral :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 20 čer 2009, 11:11 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 06 led 2009, 21:35
Příspěvky: 78
Bydliště: Nymburk
me to pres steam slo docela dobre. S tema autorizacnima serverama byl problem to psal i na strankach ameriky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 20 čer 2009, 11:36 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 20 čer 2009, 10:43
Příspěvky: 12
Zdar, mě to nezamrzá, nepadá treninky se zapisují...ale za 25bodů jsem si odemkl spec.trenink( trefuj co slyšíš). Problém je v tom, že ikdyž trefuju tak, při reportu je vždycky 0%. Tak žádnej sniper nejsem, ale..toto...
A zatím se mi nepodařilo připojit na multiplayer, ale to může být tím, že mám jen základní tréninky.
Jinak se mi líbí, že jsou ty tréninky težší (nebo jsem taková lama?), prostě že to není taková dávačka jako COD4, kde měli po týdnu všichni 55lvl a všechno odemčený.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 20 čer 2009, 11:42 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 27 úno 2009, 12:48
Příspěvky: 2
2Deviant: pokud splnis tento obycejny trenink na m4 tak si ji budes moct vybrat v boji. Musis do kazdeho terce vystrelit vzdy 2 naboje. Jinak trenenky mi zatim zadny problem nedelaly a to vcetne medica. Libi se mi ze musis na urcity zraneni vybrat urcity zpusob lecby. Bohuzel v praxi sem to jeste nezkousel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 20 čer 2009, 12:07 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 06 led 2009, 21:35
Příspěvky: 78
Bydliště: Nymburk
v praxi je to uplne to sami jako pri tom testu, akorat kdyz v praxi neurcis spravne co mas udelat tak ten clovek umre a asi te nebude mit rad.


Jak vysel ten patch tak mi vsechno beha taky dobre. Ovsem se mi stalo kdyz sem delal mount training ze sem se ocitl ve vezeni a to sem nestrelil po ceste zadnyho amika.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 20 čer 2009, 12:43 
Offline
Recruit
Recruit

Registrován: 20 čer 2009, 10:43
Příspěvky: 12
Tobias píše:
2Deviant: pokud splnis tento obycejny trenink na m4 tak si ji budes moct vybrat v boji. Musis do kazdeho terce vystrelit vzdy 2 naboje. Jinak trenenky mi zatim zadny problem nedelaly a to vcetne medica. Libi se mi ze musis na urcity zraneni vybrat urcity zpusob lecby. Bohuzel v praxi sem to jeste nezkousel.


Tak 2 naboje zkusím, to jsem asi někde přehlédl/přeslechl, jinak medic je to jediný co jsem zvládl na Expert, jinak všechno Basic.

Ale mě se AA3 zatím docela líbí, hlavně oceňuju to, že je to konečně hra, ze která "se snaží" předejít tomu, aby to hráči pařili ja Counter Strike, Což se třeba COD4 nepodařilo. Lidi pobíhaj po mapách jak šílený, naperkujou kadenci a od pasu střílej všude kde někdy někoho viděli.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA3 poznatek
PříspěvekNapsal: 21 čer 2009, 03:01 
Offline
Specialist
Specialist
Uživatelský avatar

Registrován: 06 led 2009, 21:35
Příspěvky: 78
Bydliště: Nymburk
udelat treningy na experta neni nic tezkyho, krom mount, ten se mi nepovedl, ale zatim sem ho zkousel len jednou.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz