Fórum Americas Army Czech
http://www.americasarmy.cz/forum/

AA3 poznatek
http://www.americasarmy.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=267
Stránka 1 z 1

Autor:  Vojta [ 19 čer 2009, 11:23 ]
Předmět příspěvku:  AA3 poznatek

Nevim ci je to jen nahoda,ale na jednom pocitaci jsem AA3 stahnul pres Steam a na druhem pres AA d.c.
Zatim co pres Steam se mi neulozi ani trening,pres AA d.c. mam trening ulozeny a zahral jsem si bridge
Ze by soudruzi ze Steamu udelali nekde chybu?Ci je to nahoda?Je fakt ze ze pres Steam jsem hru stahnul o hodne rychleji,ale k cemu to kdyz ji nemuzu hrat.
Pisi to jsem jen jako svuj osobni poznatek a pokud vam hra pres steam stale nefunguje zkuste ji
znovu stahnout pres AA Deploy Client trva to sice dele ale zahrajete si. :D

Autor:  Finch [ 19 čer 2009, 11:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

Vojta píše:
Nevim ci je to jen nahoda,ale na jednom pocitaci jsem AA3 stahnul pres Steam a na druhem pres AA d.c.
Zatim co pres Steam se mi neulozi ani trening,pres AA d.c. mam trening ulozeny a zahral jsem si bridge
Ze by soudruzi ze Steamu udelali nekde chybu?Ci je to nahoda?Je fakt ze ze pres Steam jsem hru stahnul o hodne rychleji,ale k cemu to kdyz ji nemuzu hrat.
Pisi to jsem jen jako svuj osobni poznatek a pokud vam hra pres steam stale nefunguje zkuste ji
znovu stahnout pres AA Deploy Client trva to sice dele ale zahrajete si. :D



Stáhnul jsem přes Deploy a stejně mi trenálky udělat nejdou. A kraví to jak hovado celá hra. Takže asi to samé si myslim.

Autor:  Treglis [ 19 čer 2009, 11:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

To odkud si hru stahnul nema absolutne zadnej vliv. Obe jsou naprosto totozne a komunikace s auth serverem jde ze hry primo na nej, nikoliv pres steam resp. DC server. Proste blbnou centralni servery, obcas se vysledek povede protlacit obcas ne. Me se tam treba vysledek prvniho treninku objevil ulozeny az po par minutach.

Autor:  Vojta [ 19 čer 2009, 12:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

Tak to byla jen nahoda.Nehadam se ,jen mi to prislo divny ze pres Steam jsem hru pomalu ani nespustil a pres AA.d.c jsem si rovnou zahral :D

Autor:  Radio [ 20 čer 2009, 11:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

me to pres steam slo docela dobre. S tema autorizacnima serverama byl problem to psal i na strankach ameriky.

Autor:  D3V14NT [ 20 čer 2009, 11:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

Zdar, mě to nezamrzá, nepadá treninky se zapisují...ale za 25bodů jsem si odemkl spec.trenink( trefuj co slyšíš). Problém je v tom, že ikdyž trefuju tak, při reportu je vždycky 0%. Tak žádnej sniper nejsem, ale..toto...
A zatím se mi nepodařilo připojit na multiplayer, ale to může být tím, že mám jen základní tréninky.
Jinak se mi líbí, že jsou ty tréninky težší (nebo jsem taková lama?), prostě že to není taková dávačka jako COD4, kde měli po týdnu všichni 55lvl a všechno odemčený.

Autor:  Tobias [ 20 čer 2009, 11:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

2Deviant: pokud splnis tento obycejny trenink na m4 tak si ji budes moct vybrat v boji. Musis do kazdeho terce vystrelit vzdy 2 naboje. Jinak trenenky mi zatim zadny problem nedelaly a to vcetne medica. Libi se mi ze musis na urcity zraneni vybrat urcity zpusob lecby. Bohuzel v praxi sem to jeste nezkousel.

Autor:  Radio [ 20 čer 2009, 12:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

v praxi je to uplne to sami jako pri tom testu, akorat kdyz v praxi neurcis spravne co mas udelat tak ten clovek umre a asi te nebude mit rad.


Jak vysel ten patch tak mi vsechno beha taky dobre. Ovsem se mi stalo kdyz sem delal mount training ze sem se ocitl ve vezeni a to sem nestrelil po ceste zadnyho amika.

Autor:  D3V14NT [ 20 čer 2009, 12:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

Tobias píše:
2Deviant: pokud splnis tento obycejny trenink na m4 tak si ji budes moct vybrat v boji. Musis do kazdeho terce vystrelit vzdy 2 naboje. Jinak trenenky mi zatim zadny problem nedelaly a to vcetne medica. Libi se mi ze musis na urcity zraneni vybrat urcity zpusob lecby. Bohuzel v praxi sem to jeste nezkousel.


Tak 2 naboje zkusím, to jsem asi někde přehlédl/přeslechl, jinak medic je to jediný co jsem zvládl na Expert, jinak všechno Basic.

Ale mě se AA3 zatím docela líbí, hlavně oceňuju to, že je to konečně hra, ze která "se snaží" předejít tomu, aby to hráči pařili ja Counter Strike, Což se třeba COD4 nepodařilo. Lidi pobíhaj po mapách jak šílený, naperkujou kadenci a od pasu střílej všude kde někdy někoho viděli.

Autor:  Radio [ 21 čer 2009, 03:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA3 poznatek

udelat treningy na experta neni nic tezkyho, krom mount, ten se mi nepovedl, ale zatim sem ho zkousel len jednou.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/