Fórum Americas Army Czech
http://www.americasarmy.cz/forum/

První dojmy AA3!
http://www.americasarmy.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=268
Stránka 2 z 3

Autor:  Radio [ 20 čer 2009, 11:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

me se to docela libi..

I kdyz jsou tam veci ktere me na tom vadi ale to je ta mensi cast. Jestli ten patch bude delat to co ma a spravne tak je to super...


Uz sem si zahral i na serveru a dokonce i nekoho zabil, ale nejvic me stvou ty lagy. Uvidim zkusim si to dat na to automaticky nastaveni grafiky.

Autor:  Conanek [ 21 čer 2009, 16:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

No nevim , zminovat zrovna ARMU jako moznost pro prechod hracu ... jako taky me sere, ze nemaj ty auth servery poradne doladeny ,ale to je zas trosku neco jinyho ,kdyz to spravuje jina spolecnost, ktera jak uz bylo videt v AA2 neni zrovna nejlepsi. Naopak bych rekl, ze po strance hernich bugu je na tom AA lip nez Arma, to byl teprve bug fest. Arma naopak s polovicnima fps co mam u AA chodila nadherne plynule, coz se u AA ani s 60 fps rict neda a to je asi hlavni vec co me tak nejak sere, to, ze jsou nekde bugnuty zebriky mi pro public hrani zas tak zasadne nevadi. Pak me sere ten zvuk no, ty ozveny jsou sileny a furt netusim, zda je to hrou nebo nastavenim zvukarny ,ale tak zas ma to vic lidi s ruznym HW a napr. na Pipce je to sileny, tam cloveka po chvilce boli hlava. Nejvetsi plus tyhle verze je dle me system hodnoceni.

Autor:  Dr. Taby [ 21 čer 2009, 19:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

Tak jsem si zahrál. No teda. Po milionapultym pokusu jsem by na mapě, kde mě to hodilo jako VIPko, vůbec jsem nevěděl, co se po mě chtělo, Všichni mě volali Taby udělal to hle a nechoď tam, ale nikdo mě nechtěl svapnout a mě se to taky nepodařilo. Jako grafika dobrá, ale ty barvy a světla a stíny takový, že jsem vůbec nevěděl, kdo je kdo. A nakonec mě to asi po 10 kolech vyčutlo. Pa jsem strávil pár desítek vteřin na ranči a server mě taky vykop. No ještě to má svý mouchy.

Ale možná, jednou, vnuci mých vnuků královsky zapaří.

Autor:  Rumburak [ 21 čer 2009, 20:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

No zatím nic moc,mapy vypadají dobře,hezké prostředí,ale postavy jsou hrozné.Hratelnost nemůžu posoudit,když se mi podařilo připojit na servr (bridge,ranch),tak mně to za chvilku vykoplo,nebo zamrzlo.Ale zvuky hrozné,trapnější jsem vživotě neslyšel :D :D Zatím zlatá AA2 :mrgreen:

Autor:  zEro inFinity [ 21 čer 2009, 21:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

Conanek píše:
. Pak me sere ten zvuk no, ty ozveny jsou sileny ....na Pipce je to sileny, tam cloveka po chvilce boli hlava.

To bylo první co mě při testu bety napadlo u primáru.

Nevíte někdo jak by se dal obelhat ten server aby mě konečně pustil do hry?

Autor:  CSSF bananek [ 21 čer 2009, 22:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

Vím ale nepovím :D

Autor:  Dago_sK [ 22 čer 2009, 08:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

Ako mne sa to páči..kde odstránia problémy s authorizáciou bude to podla mna hratelné v pohode... ja som sa s chalanmi vyblbol už včera na ranchi, pipke a bridgi... Trošku problém rozoznať E od spoluhráča ale na to si človek zvykne :lol:

Autor:  Dr. Taby [ 22 čer 2009, 09:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

No tak s tím jsem bojoval taky. Já myslel, že je to nějakej můj snajpr. Mohl jsem mít první kill, ale místo toho jsem kolem něj prošel, on tam hezky seděl zády ke mě, pak se otočil, chvilku nechápal a sejmul mě.

Autor:  Finch [ 22 čer 2009, 11:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

Já už mam taky prvního Enemyho. kempil jsem sice tak 5 minut na jednom místě, ale vyplatilo se. Nějak chudák co asi vůbec nevěděl naběhl a hned jí dostal. Hrdinsky sem si potáhnul z bonga a čekal další 3 minutky. Pak mě to kicklo:)

Autor:  d4ve312 [ 22 čer 2009, 12:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: První dojmy AA3!

:D tak to ja už mam kolem 120 Killu .. :D a 11 honor. Nějak mě to vzalo ta hra podle mě až se vyřeší lagy se servrama pač na 70% serveru to laguje a na tech ostatnich to jede super a ta autorizace taky už je to lepší, ale pořad to neni ono a ještě bug se zbraní opčas jen tak zmizne a musim vzít granat a z5 zbraň abych ji měl a opčas misto granatu veme do ruky zbraň ( stejne bugy byly v AA2)

my HighScore .. :D 17 : 3 není špatne nato jak je to těžké ...
http://aaotracker.com/gallery.php?picture=144693&page=1

Stránka 2 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/