Právě je 17 črc 2019, 09:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 27 črc 2009, 23:59 
Offline
Specialist
Specialist

Registrován: 07 led 2009, 11:55
Příspěvky: 62
hej STY... v AA3 sa zbraň odhodiť dá... :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 28 črc 2009, 01:02 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 17:34
Příspěvky: 160
Ale nie primárna. Aspoň keď som to hral, keď som zobral druhú zbraň tá odhodiť šla, ale primárna nie. Žeby to bolo už napravené? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 28 črc 2009, 10:44 
Offline
Secon Lieutenant
Secon Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 23:12
Příspěvky: 192
Nevím jak vám, ale mě na vojně jako jedno z hlavních pravidel zdůrazňovali, že zbraň ani jiná suočást vybavení by se neměla dostat do rukou nepřítele. Takže je dost dobře možné, že je to tak v aa3 zařízeno schválně. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 29 črc 2009, 18:18 
Offline
General
General

Registrován: 31 pro 2008, 21:26
Příspěvky: 381
smoke.one píše:
Nevím jak vám, ale mě na vojně jako jedno z hlavních pravidel zdůrazňovali, že zbraň ani jiná suočást vybavení by se neměla dostat do rukou nepřítele. Takže je dost dobře možné, že je to tak v aa3 zařízeno schválně. :)

Je to tam tak správně, bylo to někde asi v půlce čekací doby na AA3 napsaný někde, že prostě voják U.S. Army by z principu (a navíc zbraň není jeho majetkem, odhaduju že by musel hodnotu kvéru nahradit, ale tvrdit to nemůžu) neměl zbraň zahodit a dokonce by ani neměl zvedat zbraně protivníků, páč tam můžou být nastražený minibomby a tak. takže můžem být rádi že jdou kvéry aspoň zvedat :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 29 črc 2009, 19:30 
Offline
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009, 13:13
Příspěvky: 361
zEro inFinity píše:
smoke.one píše:
Nevím jak vám, ale mě na vojně jako jedno z hlavních pravidel zdůrazňovali, že zbraň ani jiná suočást vybavení by se neměla dostat do rukou nepřítele. Takže je dost dobře možné, že je to tak v aa3 zařízeno schválně. :)

Je to tam tak správně, bylo to někde asi v půlce čekací doby na AA3 napsaný někde, že prostě voják U.S. Army by z principu (a navíc zbraň není jeho majetkem, odhaduju že by musel hodnotu kvéru nahradit, ale tvrdit to nemůžu) neměl zbraň zahodit a dokonce by ani neměl zvedat zbraně protivníků, páč tam můžou být nastražený minibomby a tak. takže můžem být rádi že jdou kvéry aspoň zvedat :)


Zajímavý. Že v afghánistánu používaj amíci AKáčka. Levnější a snažší provoz a tak.. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 27 úno 2010, 18:34 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2010, 17:46
Příspěvky: 10
Lidi tak pojďe se dohodnout že zajdem zahrát celá grupa AA2 hráčů, chce to ale nějaký server :arrow: nějaký návrhy :?:

btw: dnes ne, budu hrát aa3 u ségry :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 28 úno 2010, 12:03 
Offline
Specialist
Specialist

Registrován: 08 srp 2009, 14:59
Příspěvky: 66
Flame píše:
nebo spíš kompa smouku :) nakopal bych vám prdel i v aa3,ale prostě mě brzí pc :)



nevyhováraj sa..... :lol:
co máš za kompa že Ti AA2 jede a AA3 ne ??????
A hlavně pořád nechápu o jakých rozdílech mluvíte ..... AA2 byl totální shit, byl to článek ve vývoji, nevím o mapě co by neměla bugy a ještě se mi nepodařilo AA2 hrát aniž bych se nepotýkal s nějakýma chybama jako v AA3. Co se týče AA3 tak chyb je tu mraky, dokonce s novým patchem jich dost přibylo, ale díky Unreal engine 3 je hratelnost o 1000% lepší než u AA2, víc se přiblížili realitě. Jo je tu jen pár map, některý se hrajou pořád dokola, ale NO A? Kolik z Vás v AA2 hrálo do zblbnutí pořád špitálek nebo pipu???? CSC Clan má "milion" členů a jen hrstka statečných se odvážila nainstalovat do kompu další bug a hrát ho na nějaké úrovni. Toť můj názor, nikomu ho nevnucuju, dík.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 28 úno 2010, 13:53 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2010, 17:46
Příspěvky: 10
Scherby píše:
Flame píše:
nebo spíš kompa smouku :) nakopal bych vám prdel i v aa3,ale prostě mě brzí pc :)



nevyhováraj sa..... :lol:
co máš za kompa že Ti AA2 jede a AA3 ne ??????
A hlavně pořád nechápu o jakých rozdílech mluvíte ..... AA2 byl totální shit, byl to článek ve vývoji, nevím o mapě co by neměla bugy a ještě se mi nepodařilo AA2 hrát aniž bych se nepotýkal s nějakýma chybama jako v AA3. Co se týče AA3 tak chyb je tu mraky, dokonce s novým patchem jich dost přibylo, ale díky Unreal engine 3 je hratelnost o 1000% lepší než u AA2, víc se přiblížili realitě. Jo je tu jen pár map, některý se hrajou pořád dokola, ale NO A? Kolik z Vás v AA2 hrálo do zblbnutí pořád špitálek nebo pipu???? CSC Clan má "milion" členů a jen hrstka statečných se odvážila nainstalovat do kompu další bug a hrát ho na nějaké úrovni. Toť můj názor, nikomu ho nevnucuju, dík.


Síííím na P4 3.06 ghz, 1gb ddr1 ram, geforce 7600gs aa3 nerozjedes :lol: vím bo take železo mám a aa2 hraju :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 28 úno 2010, 20:49 
Offline
Specialist
Specialist

Registrován: 08 srp 2009, 14:59
Příspěvky: 66
No žádnej zázrak to teda není, ale myslím si, že kdybys chtěl tak by to šlo..... kdybys trošku slevil na rozlišení a ubral nějakej ten detail tak by ses aspoň rozkoukal a až bys donesl nějaký pěkný vysvědčení tak třeba dostaneš nějaký nový železo od ježíška. Jinak teda doporučuju aukro a za pár kaček si dokup aspoň ramku. Tím jedním gigabajtem sotva uživíš wokna.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AA2 žije!
PříspěvekNapsal: 28 úno 2010, 22:03 
Offline
Recruit
Recruit
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2010, 17:46
Příspěvky: 10
vízo by bylo dobrý, jenže prachy vrážím do něčeho užitečnějšího ;)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz