Fórum Americas Army Czech
http://www.americasarmy.cz/forum/

AA2 žije!
http://www.americasarmy.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=306
Stránka 2 z 2

Autor:  Dago_sK [ 27 črc 2009, 23:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

hej STY... v AA3 sa zbraň odhodiť dá... :lol: :lol: :lol:

Autor:  SSC_ Sty-SK [ 28 črc 2009, 01:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

Ale nie primárna. Aspoň keď som to hral, keď som zobral druhú zbraň tá odhodiť šla, ale primárna nie. Žeby to bolo už napravené? :roll:

Autor:  smoke.one [ 28 črc 2009, 10:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

Nevím jak vám, ale mě na vojně jako jedno z hlavních pravidel zdůrazňovali, že zbraň ani jiná suočást vybavení by se neměla dostat do rukou nepřítele. Takže je dost dobře možné, že je to tak v aa3 zařízeno schválně. :)

Autor:  zEro inFinity [ 29 črc 2009, 18:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

smoke.one píše:
Nevím jak vám, ale mě na vojně jako jedno z hlavních pravidel zdůrazňovali, že zbraň ani jiná suočást vybavení by se neměla dostat do rukou nepřítele. Takže je dost dobře možné, že je to tak v aa3 zařízeno schválně. :)

Je to tam tak správně, bylo to někde asi v půlce čekací doby na AA3 napsaný někde, že prostě voják U.S. Army by z principu (a navíc zbraň není jeho majetkem, odhaduju že by musel hodnotu kvéru nahradit, ale tvrdit to nemůžu) neměl zbraň zahodit a dokonce by ani neměl zvedat zbraně protivníků, páč tam můžou být nastražený minibomby a tak. takže můžem být rádi že jdou kvéry aspoň zvedat :)

Autor:  L4HV4CZ [ 29 črc 2009, 19:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

zEro inFinity píše:
smoke.one píše:
Nevím jak vám, ale mě na vojně jako jedno z hlavních pravidel zdůrazňovali, že zbraň ani jiná suočást vybavení by se neměla dostat do rukou nepřítele. Takže je dost dobře možné, že je to tak v aa3 zařízeno schválně. :)

Je to tam tak správně, bylo to někde asi v půlce čekací doby na AA3 napsaný někde, že prostě voják U.S. Army by z principu (a navíc zbraň není jeho majetkem, odhaduju že by musel hodnotu kvéru nahradit, ale tvrdit to nemůžu) neměl zbraň zahodit a dokonce by ani neměl zvedat zbraně protivníků, páč tam můžou být nastražený minibomby a tak. takže můžem být rádi že jdou kvéry aspoň zvedat :)


Zajímavý. Že v afghánistánu používaj amíci AKáčka. Levnější a snažší provoz a tak.. :D

Autor:  Tipos [ 27 úno 2010, 18:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

Lidi tak pojďe se dohodnout že zajdem zahrát celá grupa AA2 hráčů, chce to ale nějaký server :arrow: nějaký návrhy :?:

btw: dnes ne, budu hrát aa3 u ségry :D

Autor:  Scherby [ 28 úno 2010, 12:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

Flame píše:
nebo spíš kompa smouku :) nakopal bych vám prdel i v aa3,ale prostě mě brzí pc :)



nevyhováraj sa..... :lol:
co máš za kompa že Ti AA2 jede a AA3 ne ??????
A hlavně pořád nechápu o jakých rozdílech mluvíte ..... AA2 byl totální shit, byl to článek ve vývoji, nevím o mapě co by neměla bugy a ještě se mi nepodařilo AA2 hrát aniž bych se nepotýkal s nějakýma chybama jako v AA3. Co se týče AA3 tak chyb je tu mraky, dokonce s novým patchem jich dost přibylo, ale díky Unreal engine 3 je hratelnost o 1000% lepší než u AA2, víc se přiblížili realitě. Jo je tu jen pár map, některý se hrajou pořád dokola, ale NO A? Kolik z Vás v AA2 hrálo do zblbnutí pořád špitálek nebo pipu???? CSC Clan má "milion" členů a jen hrstka statečných se odvážila nainstalovat do kompu další bug a hrát ho na nějaké úrovni. Toť můj názor, nikomu ho nevnucuju, dík.

Autor:  Tipos [ 28 úno 2010, 13:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

Scherby píše:
Flame píše:
nebo spíš kompa smouku :) nakopal bych vám prdel i v aa3,ale prostě mě brzí pc :)



nevyhováraj sa..... :lol:
co máš za kompa že Ti AA2 jede a AA3 ne ??????
A hlavně pořád nechápu o jakých rozdílech mluvíte ..... AA2 byl totální shit, byl to článek ve vývoji, nevím o mapě co by neměla bugy a ještě se mi nepodařilo AA2 hrát aniž bych se nepotýkal s nějakýma chybama jako v AA3. Co se týče AA3 tak chyb je tu mraky, dokonce s novým patchem jich dost přibylo, ale díky Unreal engine 3 je hratelnost o 1000% lepší než u AA2, víc se přiblížili realitě. Jo je tu jen pár map, některý se hrajou pořád dokola, ale NO A? Kolik z Vás v AA2 hrálo do zblbnutí pořád špitálek nebo pipu???? CSC Clan má "milion" členů a jen hrstka statečných se odvážila nainstalovat do kompu další bug a hrát ho na nějaké úrovni. Toť můj názor, nikomu ho nevnucuju, dík.


Síííím na P4 3.06 ghz, 1gb ddr1 ram, geforce 7600gs aa3 nerozjedes :lol: vím bo take železo mám a aa2 hraju :lol:

Autor:  Scherby [ 28 úno 2010, 20:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

No žádnej zázrak to teda není, ale myslím si, že kdybys chtěl tak by to šlo..... kdybys trošku slevil na rozlišení a ubral nějakej ten detail tak by ses aspoň rozkoukal a až bys donesl nějaký pěkný vysvědčení tak třeba dostaneš nějaký nový železo od ježíška. Jinak teda doporučuju aukro a za pár kaček si dokup aspoň ramku. Tím jedním gigabajtem sotva uživíš wokna.

Autor:  Tipos [ 28 úno 2010, 22:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: AA2 žije!

vízo by bylo dobrý, jenže prachy vrážím do něčeho užitečnějšího ;)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/